Musical Kleuters J. Huiskamp

EERBEEK – Op woensdag 28 april en donderdagmorgen 29 april hebben de leerlingen van de groepen 1 en 2 van Obs Johanna Huiskamp in Eerbeek de musical ‘Plons opgevoerd. De musical vond plaats in het speellokaal van de school.
 

Op woensdagavond mochten ouders, opa’s en oma’s komen kijken naar de musical en op donderdagmorgen mochten de kinderen, leidsters en ouders van peuterspeelzaal ‘de Woelwaters’ de voorstelling bijwonen. Eerder die week hadden de kleuters de generale repetitie opgevoerd voor de groepen 3 tot en met 8.

Het verhaal gaat over Floortje het varken. Floortje heeft het heel warm. Ze ziet de eenden vrolijk en koel spetteren in het water. En hoewel het niet normaal is voor varkens om het water in te duiken, neemt Floortje een aanloop en… PLONS!
De kinderen hebben onder leiding van juf Judith de afgelopen maanden heel hard geoefend. Ook hebben een aantal hulpouders veel geholpen en zorgde een ouder voor de muzikale begeleiding van het stuk. Juf Ineke maakte het mooie decor.
Al met al was de voorstelling een groot succes waar jong en oud van heeft genoten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.