Culturele Doedagen in het Arsenaal

DOESBURG – In het Arsenaal in Doesburg worden in de meivakantie verschillende workshops gehouden. Op donderdag 6 mei kan men de hele dag beeldhouwen en op vrijdag 7 mei is er een workshop Paper-art waarin men bezig is met pulp en papier. Deze Doedagen zijn geheel verzorgd, inclusief lunch, koffie of thee en materiaal. De Doedagen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden gegeven door beeldend kunstenaar Madeleine Corbey. Opgeven kan via tel. 06 – 23937822 of via e-mail. info@atelier-allegro.nl. Wees er op tijd bij want er kunnen maximaal acht deelnemers meedoen.

www.atelier-allegro.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.