Home / Doesburg / Culturele Doedagen in het Arsenaal

Culturele Doedagen in het Arsenaal

DOESBURG – In het Arsenaal in Doesburg worden in de meivakantie verschillende workshops gehouden. Op donderdag 6 mei kan men de hele dag beeldhouwen en op vrijdag 7 mei is er een workshop Paper-art waarin men bezig is met pulp en papier. Deze Doedagen zijn geheel verzorgd, inclusief lunch, koffie of thee en materiaal. De Doedagen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden gegeven door beeldend kunstenaar Madeleine Corbey. Opgeven kan via tel. 06 – 23937822 of via e-mail. info@atelier-allegro.nl. Wees er op tijd bij want er kunnen maximaal acht deelnemers meedoen.

www.atelier-allegro.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.