Koning David in Ontmoetingskerk

DIEREN – De zondagsdienst in de Ontmoetingskerk in Dieren zag er vorige week heel anders uit dan normaal. In één weekend is een compleet theaterstuk over koning David ingestudeerd, dat zondagmorgen werd opgevoerd. Een groep enthousiaste jongeren heeft het project verzorgd. Samen hebben zij de scènes ingevuld en tekst bedacht. Speciaal voor dit theaterweekend is een mooi decor gemaakt en een gelegenheidskoor heeft de liederen voorbereid. Op zondagmorgen kwam alles samen tijdens de dienst. De aanwezigen hebben genoten, het was een schitterend weekend waarin alles ging zoals het had moeten gaan – foto Merlijn Bergisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.