Prijswinnaars verloting Sportclub Brummen

BRUMMEN – In de afgelopen periode heeft de jubileumcommissie van Sportclub Brummen een advertentieverloting gehouden. De opbrengst is bestemd voor de jubileumpot, waaruit alle activiteiten worden bekostigd in verband met het 100-jarig bestaan in 2012. De actie is een succes geworden, want er werden maar liefst 1274 loten aan de man gebracht.

Nadat eerder de trekking was verricht door notaris Bloem, werd tijdens de feestelijkheden op Koninginnedag de uitslag bekend gemaakt op het podium bij café-restaurant Concordia. Deeerste prijs (450 euro) werd gewonnen door D. v.d. Woude  uit Brummen, de tweede prijs (350 euro) ging naar de familie Spiegelenberg uit Brummen, de derde prijs (300euro) won D. Holdijk  uit Eerbeek, de vierde prijs (250 euro) ging naar P. Dwars (Brummen), de vijfde prijs (200 euro) won M. Wissels uit Brummen,  de zesde prijs (150euro) won J. Oonk (Borculo), zevende prijs (100 euro) won J. Ester uit Brummen en de achtste prijs 8e (100 euro) ging naar G. Nijdam uit Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.