Brummenenaren actief bij De Graafschap

BRUMMEN – Fred Spieker (41 jaar), Leon Broekhof (21), Lars van Roon (16), Jaimy van der Velde (16), Joey Wolsink (14) en Tim Heldens (12) maken deel uit van de betaald voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem. Spieker is werkzaam bij de scoutingafdeling, en de vijf anderen zijn actief op het voetbalveld. Ze zijn allemaal afkomstig van Sportclub Brummen, die daarmee een stevige bijdrage heeft geleverd aan het kader- en spelerspotentieel van de Superboeren.

Foto: (vlnr) Leon Broekhof, Jaimy van der Velde, Lars van Roon en Fred Spieker. Gehurkt: Tim Heldens (links) en Joey Wolsink.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.