Opening fietspad Olburgen – Bronkhorst

OLBURGEN – Met de asfaltering van de laatste 800 meter onverhard dijkpad tussen Olburgen en Bronkhorst is de regio Achterhoek een aantrekkelijke toeristische fietsroute rijker. Het fietspad wordt maandag 3 mei officieel geopend.

De nieuwe fietsroute biedt een prachtig uitzicht op de IJssel en de aan de andere kant van de dijk gelegen dorpjes. Het fietspad maakt onderdeel uit van het landelijk netwerk van fietsroutes (LF3) en het regionale fietsroutenetwerk van de Achterhoek.

Waterschap Rijn en IJssel is vorig jaar augustus begonnen met de asfaltering. De kosten bedroegen 600.000 euro en zijn gedeeld tussen het Waterschap, de provincie Gelderland, het Recreatieschap Achterhoek Liemers en de gemeente Bronckhorst. Ook de Europese Unie heeft de aanleg gesubsidieerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.