Home / Loenen / Koninginnedag in water gevallen

Koninginnedag in water gevallen

LOENEN – In Loenen is Koninginnedag ook gedeeltelijk in het water gevallen. De dag begon nog wel goed met de muzikale rondgang met OLTO door de straten van Loenen en daarna ook de spelletjes met de schooljeugd. Hiervoor was nog wel een goede deelname. Er werd leuk gespeeld.

Ook werden er spulletjes verkocht. Maar ’s middags viel de puzzeltocht wat in het water. De Evenementencommissie van Loenermark had dit weer uitgezet door de mooie omgeving van Loenen. Toch waren er nog ruim veertig fietsers die er op uit trokken en zich niks aantrokken van het miezerige weer.
In de kantine van de VV Loenermark was het ook minder druk als voorgaande jaren. Degenen die toch gekomen waren vermaakten zich prima met een drankje en vrolijke muziek van discotheek Herman van Dooren. – Foto martien Kobussen. 
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.