Spelletjesmiddag prinses julianaschool

Lieren – Donderdagmiddag 29 april was er een spelletjesmiddag op de Prinses Julianaschool in Lieren. Omdat het bijna Koninginnedag was, was iedereen in rood-wit-blauw en/of oranje.

 
In en rond de school waren allerlei spelletjes klaargezet. Er was van alles te doen: torens bouwen van rietjes, blikgooien, geblinddoekt de kroon op het hoofd van de koningin zetten en natuurlijk was er ook een waterspel. Ouders, grootouders en andere belangstellenden kwamen kijken en aanmoedigen. Het was een gezellige, sportieve en zonnige middag! Kortom, genieten voor jong en oud. Tussendoor was er drinken met wat lekkers en na afloop een heerlijk ijsje! De eerste foto’s van deze middag staan al op de website van de school, www.prjuliana.cms.sintact.nl.  
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.