Veel talent Klarenbeekse playbackshow

KLARENBEEK – De Oranjevereniging Klarenbeek had een vooruitziende blik door op Koninginnedag een grote tent te plaatsen op het Dokter Blokplantsoen. Nu kon ’s middags ondanks het slechte weer de playbackshow, die nu Klarenbeek’s Got Talent wordt genoemd, toch doorgaan.

De tent zat propvol met ouders, grootouders en anderen om te kijken naar de prestaties van de Klarenbeekse jeugd. Andre Wolters presenteerde de show van negen acts. Een jury bestaande uit drie fraai geklede jonge vrouwen beoordeelden de optredens. De jeugd blijkt vooral te houden van rock en meidengroepen, maar ook Andre van Duin met het bananenlied deed het goed.
’s Morgens kon het programma grotendeels van planning worden afgewerkt met het vlaghijsen, ballonnen oplaten en de fietstocht. De gratis lunch was ook een schot in de roos. Velen maakten hier gebruik van. – Foto Martien Kobussen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.