Home / Ellecom / Auto aangetroffen vermiste man

Auto aangetroffen vermiste man

ELLECOM – Donderdagochtend 29 april is aan de Dierensedijk in Ellecom, vlakbij de brug bij Doesburg, de auto aangetroffen van de 53-jarige man uit Zelhem die sinds dinsdag wordt vermist. De auto is gevonden na een binnengekomen tip.

Er zijn geen aanwijzingen dat sprake zou zijn van een misdrijf of ongeval. Gevreesd wordt dat de 53-jarige man niet meer in leven is. Het politiekorps Gelderland-Midden stelde een onderzoek in en heeft met een helikopter en een boot gezocht naar de man. Vandaag is de man niet aangetroffen.

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.