J. Huiskampschool in Finale

EERBEEK – Voor de derde keer werd het schoolvoetbaltoernooi in Eerbeek gehouden bij de Eerbeekse Boys. Maar liefst 34 teams met 370 kinderen deden er dit jaar mee, 70 meer dan vorig jaar.

Sponsor Landal Stroombroek uit Braamt zorgde voor een springkussen en had voor ieder kind een heliumballon. De ballon die het verst komt krijgt een mooi cadeau aangeboden. Naast gezellige muziek, verzorgd door dj Bjorn, ijsjes en lekkers werden er natuurlijk prachtige fanatieke partijen gespeeld. Een aantal halve finales werden beslist door het nemen van strafschoppen. De uiteindelijke finale werd door de meisjes en de jongens gewonnen van de J. Huiskampschool. De teams genaamd Soccerboys en Soccergirls namen de mooie beker in ontvangst.

Na de prijsuitreiking werd bekend gemaakt dat de Triangel de sportiviteits-wisselbeker mee naar school mocht nemen. Het fanatieke “meehelpen” bij het samenstellen van de teams van de directie én juffen werd zeer op prijs gesteld.

De winnaars van de groepen 7 en 8 mogen door naar de regiofinales die op woensdag 12 mei worden gehouden in Zutphen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.