Reünie examenklas Mulo

DOESBURG – Na bijna 40 jaar houden oud-leerlingen uit de examenklassen 1971 en 1972 van de RK Mulo Mavo uit Doesburg een reünie op zaterdag 5 juni in dezelfde plaats. Ellen Witjes, Miranda Hammink, Marita van Riel en Frank Weetink hebben het initiatief genomen oud klasgenoten op te sporen en uit te nodigen in café Du Midi in Doesburg. “We hebben bijna iedereen kunnen vinden en het enthousiasme en de respons is heel groot. Het zal een gedenkwaardige dag worden met bijzondere ontmoetingen tussen mensen die elkaar ongetwijfeld veel te vertellen hebben”, aldus Miranda Hammink. De organisatiecommissie is inmiddels flink uitgebreid (zie foto). Voor meer informatie kan men contact opnemen met Ellen Witjes via tel. 0313 -–630802.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.