Home / Dieren / 50 Jaar Gelre Atletiek

50 Jaar Gelre Atletiek

DIEREN – Dit jaar viert atletiekvereniging CAVGelre uit Dieren haar 50-jarige bestaan. In 1970 splitste de atletiek zich af van de voetbalvereniging Gelre, die weer was voortgekomen uit dezelfde Vereniging Gelre waar ook de Gelre band en Gelre gym onderdeel van waren.

In de week van 28 mei tot 5 juni zijn er vele sportieve activiteiten voor jong en oud. Op 28 mei is er de speciale editie van de Veluwezoomloop. Ook zijn er die avond speciale begeleide Nordic Walking wandelingen langs historische plaatsen in het bos. Woensdag 2 juni is de Dierense Schoolatletiekdag, waaraan alle leerlingen van groep 4 tot en met 6 in Dieren, Ellecom en Spankeren mee kunnen doen.

Vrijdag 4 juni van 17.00 tot 20.00 uur is tijdens de receptie bij het clubgebouw,
gelegenheid de jarige club te feliciteren, vooral oud-leden zijn hierbij welkom.
De week wordt op zaterdag 5 juni afgesloten met een feest voor alle leden bij de atletiekbaan op sportpark Nieuwland in Dieren. Opgeven voor deelname aan een van deze activiteiten kan via www.cavgelre.nl .

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.