Home / Bronkhorst / Mini’s 2 Bruvoc kampioen

Mini’s 2 Bruvoc kampioen

BRUMMEN – Zaterdag 24 april was het dan zover: de laatste zaterdag van de competitie voor de mini’s niveau 2 van volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen. Het jongste team van Bruvoc, bestaande uit Romee, Sam, Jelmer, Max, Kirsten en Julia, speelde dit jaar voor het eerst competitie en behaalde onder leiding van coach Mark Maalderink goede resultaten en werden ze kampioen. Na diverse gewonnen wedstrijden stonden ze tien punten voor op de nummer twee, Dros Alterno. Aangezien er de laatste speeldag nog twaalf punten te verdienen waren, moest er dus gewonnen worden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.