Home / Velp / K13 zoekt superamateurs

K13 zoekt superamateurs

Beeldend kunstenaars Brieke Drost en Klinke Kooi, initiatiefnemers van het project Needle and Soul, zijn op zoek naar superamateurs; mensen die serieus bezig zijn met handvaardigheid, hobby, ambacht of volkskunst.

Needle and Soul is een project waarbij professionele kunstenaars samenwerken met mensen uit de hoek van handvaardigheid. Het is de bedoeling dat de kunstenaars samen met de superamateurs een aantal werken maken. Na een gezamenlijke werkperiode in maart en april 2011 worden de gemaakte werken in mei en juni 2011 tentoongesteld in K13 in Velp.

E-mail. nas@k13.nl 
Peter Nijenhuis, tel. 026 – 3642613
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.