Tjibbe Veldkamp op Tweede Stee

LOENEN – Schrijver Tjibbe Veldkamp bracht dinsdag 27 april een bezoek aan Obs de Tweede Stee in Loenen. De leerlingen hadden in de groepen al kennis gemaakt met enkele boeken van de schrijver. De humoristische in het boek Temmer Tom spraken de leerlingen erg aan. Tijdens zijn bezoek vertelde Veldkamp over nog meer door hem geschreven boeken. Zijn boeken zijn doorspekt met grappen die jonge kinderen erg tot de verbeelding spreken. De school vond het leuk om een schrijver naar binnen te halen zodat de kinderen het gezicht achter een boek leren kennen en gestimuleerd worden om meer te lezen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.