De Battumse Revue komt naar Loenen

LOENEN – Op zaterdag 29 mei komt De Battumse Revue naar Loenen. Een programma vol vrolijke sketches, klinkende liedjes en kleurrijk ballet wordt dan opgevoerd in in het Verenigingsgebouw De Brink.

Elke twee jaar ontwikkelt De Battumse Revue een nieuw revueprogramma. Dat is een hele klus. Een jaar lang wordt daaraan gewerkt. Stukje bij beetje worden de “oude” onderdelen vervangen door nieuwe. “Het is goed om gaandeweg ervaring op te doen op het toneel. Het optreden in Loenen is zo’n try-out. De revue bestaat die avond vrijwel geheel uit nieuwe nummers. Het programma is heel algemeen geschreven en bevat geen specifieke Bathmense wetenswaardigheden”, aldus Jan van Ark van deze revue.

Humor en show voeren al jarenlang de boventoon in de vele revues die het gezelschap De Battumse Revue op de planken heeft gebracht. In deze nieuwe productie zal dat niet anders zijn. Op erve “De Windbuul” ontstaat het idee dat je met een alarminstallatie veel beter beveiligd bent. Maar is dat ook zo?
De liedjes in de revue worden net als de sketches in het dialect vertolkt. Veelal vrolijk van aard zoals het lied over Kolle Veute. Maar ook een moment van bezinning wordt niet uit de weg gegaan. Naast de tekst is ook de muziek de moeite waard om te beluisteren.

Fleurige balletnummers zorgen ervoor dat ook het showelement uitbundig voor het voetlicht komt. Een optreden van de “Andrew Sisters” combineert mooie muziek met prachtige kostuums en sfeervolle decors.
De kaartverkoop is inmiddels gestart bij drogisterij Bosman in Loenen (tel. 055-5051934). Prijs: 7,- euro. Aanvang van de revue: 20.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.