Middeleeuwse workshops tijdens de Hanzefeesten

DOESBURG – De Hanzefeesten Doesburg laat kinderen en volwassenen genieten van het werken in workshops rondom Middeleeuwse thema’s. Iedereen tussen de 4 en 104 jaar oud mag meedoen aan workshops zoals schilderen met acryl en aquarel voor volwassenen. Voor kinderen is er bijvoorbeeld een workshop stadsboerderij dieren maken, je eigen burcht bouwen, een familiewapen ontwerpen en je eigen initialen schilderen in de stijl van de monniken.

De workshops zijn op 12 juni van 10.15 tot 13.00 uur rondom de middeleeuwse schilderwagen van de Schildersschool. Deze staat in de Koepoortstraat ter hoogte van de Hoogestraat. De kosten voor kinderen tot en met 12 jaar bedragen 5 euro. De volwassenen krijgen beschikking over goede materialen en gaan met een mooi doek of Aquarel naar huis. De kosten voor hen bedragen 15 euro. Per workshop kunnen zich maximaal tien mensen opgeven.
Opgeven kan via het opgaveformulier die eind mei op alle basisscholen in Doesburg en omstreken wordt verspreid of via e-mail. aanmelden@schilderschool.info met de titel Opgeven workshop Hanzefeesten.

E-mail. geertjestaring@gmail.com
www.doesburgsehanzefeesten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.