Home / Bronkhorst / Expositie Jan van de Berg

Expositie Jan van de Berg

BRUMMEN – In de maand mei exposeert Jan van de Berg, 67 jaar uit Deventer, zijn schilderijen in de bibliotheek in Brummen. In 1987 is hij begonnen met tekenen en schilderen, eerst met oost-indische inkt, daarna ecoline en pen en nog later acryl en penseel. Zijn grote voorbeelden zijn Seurat, Signac en van Gogh. In 2008 heeft Van den Berg een driejarige opleiding ‘realistisch fijnschilderen’ afgesloten.
Momenteel wordt hij heen en weer geslingerd tussen fantasie en realiteit. Dit is zichtbaar in zijn diverse werken. De schilderijen zijn tijdens openingstijden van de bibliotheek Brummen te bezichtigen. De toegang is vrij, ook voor niet-leden.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl 
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.