Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers

DOESBURG – Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers voor diverse organisaties. Het steunpunt zoekt begeleiders voor de gehandicapten disco. De vrijwilliger begeleidt verstandelijk gehandicapten tijdens de disco. Deze functie is voor jongeren van 15 tot 18 jaar of die in de zorg wil gaan werken.

Markenheem zoekt ook vrijwilligers. Voor een stichting met zes verzorgingshuishuizen op verschillende locaties zoekt men vrijwilligers die de bewoners van een kop koffie of thee willen voorzien, die willen helpen bij de middagmaaltijd. Die in de avond receptiewerkzaamheden willen doen of die willen helpen bij gezellige activiteiten.
Buddy worden kan ook. Als buddy biedt je tijdelijk emotionele en praktische steun aan mensen met een ernstige ziekte.

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg
E-mail. vvb@carion.nl
Tel. 0313 – 472632 (ma en vr)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.