Home / Dieren / Woning in Dieren overvallen

Woning in Dieren overvallen

DIEREN – Vier mannen hebben woensdagavond een woning aan de Taxuslaan in Dieren overvallen. De bewoners, een 67-jarige man en een 64-jarige vrouw zijn daarbij met de schrik vrij gekomen. Door de daders is niets buitgemaakt. De politie is nog naar hen op zoek en roept getuigen op te reageren.

De overval vond plaats rond 23.30 uur, toen de vier overvallers de woning van de slachtoffers binnen wisten te dringen via een niet afgesloten achterdeur. Daarbij werd gedreigd met onder meer een vuurwapen of iets wat daarop leek. De bewoners verzetten zich echter waarna de daders te zonder buit op de vlucht sloegen.

Het zou gaan om vier mannen, waarvan één gemaskerd was, de overigen waren niet goed te zien.
Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of gehoord en die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via telefoonnummer 0800-7000 – foto Sander de Vries

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.