Home / Dieren / Vrachtwagen in brand

Vrachtwagen in brand

DIEREN – Op de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren kreeg woensdagmiddag een vrachtwagen panne. Hij viel plotseling stil en een moment later brak onder de cabine brand uit. Medewerkers van een nabijgelegen autobedrijf en een vrachtwagenchauffeur hebben meerdere blussers leeggespoten. De brandweer heeft daarna de laatste vlammen gedoofd en de vloeistoffen die vrij kwamen verwijderd of opgevangen. Het verkeer ondervond enige verkeershinder omdat maar één rijbaan beschikbaar was. Er vielen geen gewonden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.