Opgeven is geen optie

DIEREN – Irene van Driel uit Dieren heeft anderhalf jaar geleden haar vriendinnetje Marlous verloren aan kanker. Het was een snel en verschrikkelijk proces. Marlous had eierstokkanker. Haar grootste wens op het laatst moment was om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Die wens wil Irene in vervulling brengen.

Rondom de verwerking van Marlous haar dood is een hechte vriendengroep ontstaan. Vorig jaar hebben ze met z’n allen de Alpe d’Huez één keer beklommen op de racefiets, op haar verjaardag.
Daarna kwam al snel het besluit mee te doen met de Alpe d’Huez, een actie van het Kankerfonds. Alle deelnemers proberen om op die dag zes maal deze berg te beklimmen Samen met haar vrienden heeft Irene zich suf getraind dit jaar. Ze hebben overal geoefend waar steile hellingen zijn. De opbrengsten gaan voor de volle honderd procent naar kankerfonds onderzoek gaat.
Irene woont nu in Amsterdam, maar ze is in Dieren geboren en heeft er tot haar achttiende gewoond. Iedereen die Irene wil steunen, kan een bedrag doneren via de algemene website van Alpe d’HuZes www.opgevenisgeenoptie.nl. Het geld komt uiteindelijk allemaal op dezelfde plek terecht. Dit jaar hopen ze met alle fietsers samen tien miljoen euro op te halen.

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/peen/team
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.