Big Brummens Diët gestart

BRUMMEN – Woensdag 21 april was de officiële start van de eerste echte activiteit van het evenement Mad4Sports: het Big Brummens Dieet. Maar liefst 25 enthousiaste deelnemers zijn gewogen en volgen tien weken lang een programma om kennis te maken met verschillende manieren van bewegen, koken, eten en sporten. Dit alles met het ultieme doel om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken en daarmee geld in te zamelen voor het goede doel Het Fonds Gehandicaptensport.

Samen wegen de deelnemers 2054,30 kilo. De man of vrouw die op 25 juni om 19.00 uur procentueel het meest is afgevallen, krijgt naast de eeuwige roem een passende prijs.

www.mad4sports.nl
E-mail. diet@mad4sports.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.