Home / Velp / Succesvolle tafeltennissers

Succesvolle tafeltennissers

VELP – Tafeltennisvereniging Sportclub Velp heeft de voorjaarscompetitie met goed resultaat afgesloten. Maar liefst vier teams zijn kampioen geworden van hun afdeling. Drie teams hiervan komen uit voor de competitie van de NTTB en één in de bedrijfscompetitie ABTF. Alle teams zijn door wedstrijdsecretaris Marcel Bogers gehuldigd in het clubhuis op De Beemd, waarna alle aanwezige teams uit de competitie onderling hun krachten hebben gemeten. Dit spannende, maar vooral gezellige toernooi eindigde uiteindelijk in een overwinning van team 3. De spelers kregen uit handen van de wedstrijdsecretaris een versnapering uitgereikt.

www.tafeltennis-velp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.