Home / Regio / Kunstenaars gezocht voor expositiezondag

Kunstenaars gezocht voor expositiezondag

REGIO – De Stichting Brede Blik op Kunst organiseert ook dit jaar weer de Brede Blik op Kunst-route. Op zondag 19 september worden in de dorpen Lathum, Giesbeek en Angerlo kunstwerken tentoongesteld in openbare gebouwen en bij particulieren thuis. Iedere (amateur)kunstenaar kan hier aan meedoen met schilderijen, beeldhouwwerken, glasobjecten en ga zo maar door. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 juli bij Margriet van de Kracht, tel. 0313-632527 of mvandekracht@upcmail.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.