Feestelijke lancering www.jongindoesburg.nl

DOESBURG – Wat verdien je nou met een (bij)baantje? Waar kan ik heen als ik een probleem heb? Ik wil wel zoenen met mijn vriend, maar hoe gaat dat precies? Mijn vriendin vindt mij te dik, maar ben ik dat ook? Ik mag niet uit van mijn ouders, ze vinden me te jong, hoe los ik dat op? Waar kan ik leuk uitgaan in mijn stad?

Allemaal brandende vragen waar jongeren wel een antwoord op willen, maar die ze niet altijd rechtsreeks durven of kunnen stellen in hun omgeving. De website www.jongindoesburg.nl speelt daar op in.
Het motto van jongin is: landelijk wat landelijk kan, lokaal wat lokaal moet. Zowel landelijk als lokaal wordt actief samengewerkt met jongeren. Aan dit initiatief wil 0313 in Doesburg ook haar bijdrage leveren. Donderdag 29 april gaat www.jongindoesburg.nl live. Met hulp van Spectrum zijn jongeren, vrijwilligers en medewerkers getraind in het bijhouden, opbouwen en indelen van het lokale deel van de site. Donderdagavond staan er tien pc’s in 0313 en alle jongeren kunnen dan kennismaken met de nieuwe site.
0313 zou 0313 niet zijn als er niet een leuke actie is gekoppeld aan de lancering van de site. Zes dagen lang (29 en 30 april en 1, 2, 3 en 4 mei) wordt er elke dag een cijfer of een letter verstopt op de site. Als je elke dag op de site kijkt, heb je uiteindelijk op 5 mei een woord. Jongeren tussen de 11 en 23 jaar kunnen dit op 5 mei inleveren op het Marktplein in Doesburg. Om 14.00 uur wordt er onder de goede inzendingen een prijs verloot. De winnaar krijgt twee kaarten voor de TMF-awards op 26 juni in Enschede.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.