Jeugdkampioenen Rebelle

DIEREN – Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle uit Dieren heeft weer twee kampioenschappen in haar gelederen. Zowel Meisjes A als jongens B hebben het kampioenschap binnen gesleept.

Meisjes A is in de eerste klasse van de regio Nieuw-Gelre kampioen geworden. De meidengroep bestaande uit Lotte, Jael, Josan, Moniek, Sanne, MarleenGisel, Jaimy, Lisanne en Kristel hebben het hele seizoen geen enkele wedstrijd verloren en er werden slechts vijf sets afgestaan.
Jongens B is met vier sets tegen met overmacht kampioen geworden in de topklasse van regio Nieuw-Gelre. Daan, Tolunay, Wessel, Casper, Stef, Stan, Kees en vaste invallers Jasper, Thijs en Ruben hebben zich hiermee geplaatst voor de finale van het gesloten Nederlands kampioenschap. De beste acht teams van Nederland strijden op 29 mei in Almere om de titel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.