Home / Dieren / Jeugdkampioenen Rebelle

Jeugdkampioenen Rebelle

DIEREN – Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle uit Dieren heeft weer twee kampioenschappen in haar gelederen. Zowel Meisjes A als jongens B hebben het kampioenschap binnen gesleept.

Meisjes A is in de eerste klasse van de regio Nieuw-Gelre kampioen geworden. De meidengroep bestaande uit Lotte, Jael, Josan, Moniek, Sanne, MarleenGisel, Jaimy, Lisanne en Kristel hebben het hele seizoen geen enkele wedstrijd verloren en er werden slechts vijf sets afgestaan.
Jongens B is met vier sets tegen met overmacht kampioen geworden in de topklasse van regio Nieuw-Gelre. Daan, Tolunay, Wessel, Casper, Stef, Stan, Kees en vaste invallers Jasper, Thijs en Ruben hebben zich hiermee geplaatst voor de finale van het gesloten Nederlands kampioenschap. De beste acht teams van Nederland strijden op 29 mei in Almere om de titel.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.