Home / Bronkhorst / Trouwe IJsselruiters

Trouwe IJsselruiters

BRUMMEN – Mauke Beker en Joop Breukink zijn alweer vijftig jaar geleden lid geworden van de IJsselruiters in Brummen. Beiden begonnen als jeugdlid en ontpopten zich in de loop der jaren als veelzijdige ruiters. Tijdens de algemene ledenvergadering van de club zijn zij gehuldigd. Voorzitter Hans Kwakman vertelde mooie anekdotes en noemde de vele prijzen en titels die het tweetal in de loop der jaren heeft behaald. Hoewel beide ruiters niet meer actief de sport beoefenen, zijn ze nog steeds op andere gebieden actief. Zo zat Mauke Beker een tijd in het bestuur als penningmeester en jureert Joop Breukink regelmatig bij springwedstrijden en is hij actief bij IBOP-wedstrijden en de fokkerij. De voorzitter dankte de trouwe leden voor hun grote betrokkenheid bij de vereniging. Beiden ontvingen een mooi geschenk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.