Speuren naar sporen in de meivakantie

REGIO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe, dat dit jaar zijn 75-jarig jubileum viert, heeft speciaal voor kinderen tot twaalf jaar een spannende en leerzame activiteit georganiseerd in de meivakantie. Zij kunnen van 1 tot en met 9 mei van 12.00 tot 15.00 uur aan de puzzeltocht Speuren naar sporen rond het Jachthuis. Naast de puzzeltocht is er een tweetal workshops waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Daar leren ze allerlei waterweetjes en doen ze een wateronderzoek. Ook leren de kinderen sporen herkennen en afdrukken te maken in klei. Na afloop krijgen de speurders de waterweetjes, een sporenkaart en een mooi aandenken. Kinderen kunnen gratis aan de puzzeltocht deelnemen op vertoon van een entreekaart van het Park. Met deze entreekaart kunnen zij ook gratis naar binnen bij het Museonder, ‘s werelds eerste ondergrondse museum.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.