Home / Eerbeek / Teun 25 jaar organist

Teun 25 jaar organist

EERBEEK – Toen Teun en Gera Groen in 1984 in Eerbeek kwamen wonen en Teun lid werd van de Gereformeerde Kerk, werd al snel duidelijk dat Teun graag orgel speelde. Hij werd gevraagd om in het team van twee spelers mee te doen. Dat was een goede aanwinst en met Teun erbij waren de diensten verzekerd van continuïteit in goede begeleiding.

In de morgendienst van 25 april is feestelijk herdacht dat Teun Groen 25 jaar organist was van PKN Gemeente Eerbeek. De vice-voorzitter van de kerkenraad, dominee Ronald Heins, heeft hem toegesproken en bedankt voor zijn grote inzet en trouwe diensten waarbij hem een zilveren insigne met oorkonde werd uitgereikt. Zijn vrouw Gera ontving een mooie bos bloemen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.