Teun 25 jaar organist

EERBEEK – Toen Teun en Gera Groen in 1984 in Eerbeek kwamen wonen en Teun lid werd van de Gereformeerde Kerk, werd al snel duidelijk dat Teun graag orgel speelde. Hij werd gevraagd om in het team van twee spelers mee te doen. Dat was een goede aanwinst en met Teun erbij waren de diensten verzekerd van continuïteit in goede begeleiding.

In de morgendienst van 25 april is feestelijk herdacht dat Teun Groen 25 jaar organist was van PKN Gemeente Eerbeek. De vice-voorzitter van de kerkenraad, dominee Ronald Heins, heeft hem toegesproken en bedankt voor zijn grote inzet en trouwe diensten waarbij hem een zilveren insigne met oorkonde werd uitgereikt. Zijn vrouw Gera ontving een mooie bos bloemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.