Succesvolle Musical

EERBEEK – Twee weekenden achter elkaar werd in de Kruiskerk in eerbeek de musical Jozef Ontmanteld opgevoerd, geschreven door leden van de Protestantse gemeente zelf. Ruim 160 mensen werkten mee aan het bekende bijbelverhaal van Jozef en werd met veel passie op de planken gebracht. Het geheel werd geregisseerd door Peter Wilbrink die opnieuw de lat hoog had gelegd waarmee hij de spelers tot een geweldige prestatie aanzette. Het koor en de band werden gedirigeerd door Mourik Jan Heupink. Een belangrijk aandeel in de musical had vertelster Josje Brouwer die samen met een grote groep kinderen al zingend en spelend het publiek meevoerde door het verhaal. De vijf uitvoeringen waren snel uitverkocht, uiteindelijk hebben bijna 1200 bezoekers kunne genieten van de musicalhit. Om de musical toch nog te kunnen bekijken, wordt deze ook op DVD uitgebracht. De DVD is te bestellen bij de theatercommissie via e-mail. tc@pgeerbeek.nl. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.