Home / Doesburg / Last van Bijenzwermen?

Last van Bijenzwermen?

DOESBURG – Bijenzwermen zijn meestal zachtaardig; ze hebben meer aandacht voor het vinden van een goede nestplaats dan voor mensen. Toch is het verstandig ze met rust te laten. Inwoners van Doesburg die een bijenzwerm ontdekken, kunnen contact opnemen met een imker van imkersvereniging Doesburg e.o. Hij zal de zwerm bij scheppen en onderbrengen in een kast of korf. Het secretariaat van de Imkersvereniging is te bereiken via tel. 06 – 27308809 of via e-mail. jansenvanvoorst@chello.nl, of neem contact op met de heer Max jonker via tel. 0313 – 473517 of mevrouw Nina Herweijer via tel. 0313 – 473669.
Ook staat Imkersvereniging Doesburg e.o. op Koninginnedag met een kraam in de binnenstad van Doesburg. Ook kan men voor informatie elke tweede zaterdagochtend van de maand terecht bij de Bijentuin aan de Panovenweg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.