Home / De Steeg / Eerste Markt op Steeg een groot succes

Eerste Markt op Steeg een groot succes

DE STEEG – Bezoekers van de eerste editie Markt op Steeg in De Steeg konden zaterdag bij 25 kramen terecht voor creatieve, culinaire en culturele artikelen. De organisatie selecteerde vooraf kritisch, want het mocht absoluut geen doorsnee rommelmarkt worden. De 25 kraamhouders kwamen allemaal uit De Steeg of uit één van de naastliggende dorpen. De belangstelling was groot, vooral van de mensen uit De Steeg. Bezoekers kwamen voornamelijk met de fiets of te voet waardoor er geen parkeerproblemen ontstonden. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.