Nieuw koor zoekt leden

BRUMMEN – De NPB Brummen start in mei met een nieuw koor en zoekt zangers en zangeressen die in een open sfeer samen willen zingen en daar vreugde en verdieping van de eigen spiritualiteit aan willen ontlenen. Het repertoire bestaat uit spirituele liederen uit verschillende tradities, culturen en talen. Het koor wordt geleid door Marike van de Pavoordt. Zangervaring of noten kunnen lezen is niet nodig. Er wordt veel aandacht besteed aan stemvorming en koorscholing. Iedereen is welkom. De repetities vinden plaats in het gebouw van de NPB aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen, op donderdagochtend en vrijdagochtend.

Paula Soerink
Tel. 0313 – 653011
E-mail. pjsoerink@kpnmail.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.