Home / Bronkhorst / Nieuw koor zoekt leden

Nieuw koor zoekt leden

BRUMMEN – De NPB Brummen start in mei met een nieuw koor en zoekt zangers en zangeressen die in een open sfeer samen willen zingen en daar vreugde en verdieping van de eigen spiritualiteit aan willen ontlenen. Het repertoire bestaat uit spirituele liederen uit verschillende tradities, culturen en talen. Het koor wordt geleid door Marike van de Pavoordt. Zangervaring of noten kunnen lezen is niet nodig. Er wordt veel aandacht besteed aan stemvorming en koorscholing. Iedereen is welkom. De repetities vinden plaats in het gebouw van de NPB aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen, op donderdagochtend en vrijdagochtend.

Paula Soerink
Tel. 0313 – 653011
E-mail. pjsoerink@kpnmail.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.