Home / Bronkhorst / Jeugdteam ZV De Spreng kampioen

Jeugdteam ZV De Spreng kampioen

BRUMMEN/EERBEEK – Het gemengde jeugdteam waterpolo onder 17 jaar van zwemsportvereniging De Spreng uit Brummen/Eerbeek is zaterdag kampioen geworden. De tegenstander DWK uit Barneveld werd met 18-4 verslagen. Met nog twee wedstrijden te gaan, was het kampioenschap een feit.

Op initiatief van De Spreng is er een speciale klasse ingesteld voor gemengde waterpoloteams onder de 17 jaar. Voor De Spreng was dit een uitkomst omdat er niet genoeg jongens en meisjes waren om een eigen team mee te vormen. Meer verenigingen hadden dit probleem en zo kon er een echte competitie opgezet worden. Onder leiding van trainers Anton Jansen en Bert Geurts is er een hecht team ontstaan.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.