Home / Bronkhorst / Henk Meyer wint wisselbeker libre

Henk Meyer wint wisselbeker libre

BRUMMEN – De feestelijke afsluiting van de biljartcompetities 2009-2010 werd vorige week afgesloten; de wisselbeker libre werd dit jaar gewonnen door Henk Meyer van biljartclub De Boerderij in Brummen met 278 punten. De bekers voor de eerste vier plaatsen libre en drie banden zijn beschikbaar gesteld door de heer H. Timmer van Concordia, waar ook altijd gespeeld wordt op twee biljarten. Belangstellenden die lid willen worden zijn welkom. Voor beginners is het hele jaar door gelegenheid om op donderdagmiddag onder begeleiding te oefenen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.