Hessenbad voor de 41ste keer weer open

HOOG-KEPPEL – Onlangs opende het Hessenbad in Hoog-Keppel voor de 41ste keer haar poort. Het bad heeft een kleuter-en peuterbad, een ondiep bad met grote en kleine glijbaan, een wedstrijdbad, ligweiden, speeltoestellen, sportactiviteiten, kleedkamers en een kiosk. In het bad worden ook zwemlessen aangeboden.
De medewerkers van het Hessenbad willen in dit jubileum jaar aan de hand van foto’s, krantenknipsels en andere materialen uit de beginjaren de ontstaansgeschiedenis van het zwembad zichtbaar maken. Iedereen die nog oud materiaal van het zwembad heeft, kan contact opnemen met Josée Postmaa via tel. 02314 – 382533 of via e-mail. j.postmaa@bronckhorst.nl.

Monumentenweg 32
Tel. 0575 – 750582
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.