Home / Hoog-Keppel / Aanrijding auto met motorrijder

Aanrijding auto met motorrijder

HOOG-KEPPEL – Een 22-jarige motorrijder uit Doetinchem is zaterdagmiddag gewond geraakt toen hij over het hoofd werd gezien door een automobilist. Het ongeval gebeurde rond 12.35 uur op de Monumentenweg in Hoog-Keppel. Een 65-jarige automobilist uit Doetinchem wilde op de kruising met de Rijksweg linksaf slaan richting Doetinchem. Hij stopte voor de kruising, liet een auto voor gaan en zag daarna de motorrijder over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De motorrijder is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem gebracht. Tegen de automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.