Home / Eerbeek / Stratentoernooi BC ’t Pluumpje groot succes

Stratentoernooi BC ’t Pluumpje groot succes

EERBEEK – Aan het badminton-stratentoernooi van badmintonclub ‘t Pluumpje uit Eerbeek deden dinsdag 24 teams mee. Er werd op negen banen in totaal 144 wedstrijden gespeeld. In een gezellige sfeer speelden honderd spelers uit Eerbeek en verre omgeving, sportieve wedstrijden. Dit jaar was de deelname gratis om te vieren dat BC ‘t Pluumpje haar 35jarig jubileum viert. Natuurlijk stond gezelligheid voorop, maar er is ook gestreden voor de eretitel. Dit jaar is de wisselbeker gewonnen door het team De Onbekenden, tweede werd het team van Boks Elektra Eerbeek en derde is geworden team ’t Zooitje uit Brummen. Ook voor de sportieve verliezers Mad4Sports was er een prijs.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.