EHTC gastheer touwtrekkers

EERBEEK – De Eerbeek-Hallse-Touwtrek-Club (EHTC) verwelkomde zondag maar liefst 52 teams touwtrekkers op de derde competitiedag van het Gewest Oost (Gelderland en Overijssel) op hun eigen terrein in Eerbeek.

Het mooie warme weer en de harde ondergrond zorgden voor korte wedstrijden, maar gestreden werd er wel. De 52 teams waren verdeel over acht verschillende klassen. EHTC doet in de damesklasse 680 kilogram mee met een volledig eigen team en een combinatieteam met Okia uit Holten. Het eigen team werd vierde en het combinatieteam werd laatste (zesde).
De eerder gespeelde competitiedagen deden de meiden het iets beter, maar de hoop is zeker nog niet opgegeven; er staan nog vijf competitiedagen voor de boeg. De volgende is zondag 2 mei in Vorden. Begin september stopt het competitieseizoen en is bekend hoe de twee damesteams van Eerbeek geëindigd zijn. De Eerbeek-Hallse club heeft te weinig mannen om met een volledig team deel te nemen. In Eerbeek is touwtrekken tot noch toe een echte vrouwensport, maar de heren zijn van harte welkom.
EHTC staat bekend als een echte dorpsclub, waarbij gezelligheid en het leveren van prestaties hand in hand gaan. Dames, heren en jeugd kunnen bij EHTC op recreatief en prestatief niveau de touwtreksport beoefenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.