Home / Doesburg / Rondje Gezond enthousiast ontvangen

Rondje Gezond enthousiast ontvangen

DOESBURG – Breedtesport Doesburg hield de afgelopen drie weken Rondje Gezond in samenwerking met huisartsenpraktijk De Linie. Het spellencircuit werd enthousiast ontvangen door kinderen van Doesburgse basisscholen en hun ouders. Het spelencircuit bestond uit de onderdelen Scoren met eten, voorlichting, strijd tegen de calorieën, waar of niet waar en elektronische dansmatten. Alle onderdelen waren voor kind en ouders uitgezet. Rondje Gezond was een onderdeel van het gezondheidsproject op de basisscholen in de periode 2009 en 2010 vanuit de BOS impuls.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.