Naakte Doesburger valt agenten aan

ARNHEM / DOESBURG – Een 22-jarige man uit Doesburg is zondag in Arnhem aangehouden nadat hij nagenoeg naakt twee agenten had aangevallen. Het kostte de politie veel moeite om de man, die vermoedelijk onder invloed was van drugs, onder controle te krijgen.

De man uit Doesburg, een bekende van de politie, lag rond 14.00 uur gekleed in slechts een t-shirt op straat. Toen de agenten hem aantroffen viel hij een van hen aan en sloeg hem tegen de grond. Hij ging ook de ander te lijf. Te hulp geschoten collega’s probeerden de man in te rekenen. Pepperspray mocht nauwelijks baten, de naakte figuur bleef zich verzetten tegen zijn arrestatie. Uiteindelijk konden agenten hem overmeesteren. Hij zit nog vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.