Home / Doesburg / Doesburger aangehouden na gooien bierblik uit woning

Doesburger aangehouden na gooien bierblik uit woning

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft zaterdagmiddag een 23-jarige inwoner van die stad aangehouden. De man zou volgens getuigen vanuit de eerste verdieping van zijn huis in het centrum een bierblik uit het raam hebben gegooid. Het projectiel miste een voorbijgangster op het nippertje. Een dag eerder zou de man al een magnetronoven uit het raam hebben gegooid. Ook daarbij was niemand geraakt. Gewaarschuwde agenten hielden de Doesburger aan. De man was kennelijk dronken. Hij is in de loop van zondag vrijgelaten met een proces-verbaal. Hij had verklaard zich als gevolg van zijn dronkenschap niet meer te kunnen herinneren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.