Bestuur D & O uitgestort

DOESBURG – Vrijdagavond was het zover dat het voltallige bestuur van het 100-jarige Doesburg en Oranje werd ‘uitgestort’ om de festiviteiten te beginnen.

Kledingsponsor Mark ten Dolle Grondverzet uit Doesburg heeft er voor gezorgd dat alle leden er netjes bi jlopen met nieuw polo’s en fleece vesten, voorzien van het logo van Doesburg en Oranje. Met deze ‘uitstort’ heeft het programma voor de Koninginnedag een aanvang genomen. Gelukkig heeft de noodkreet voor nieuwe bestuursleden nieuwe mensen opgeleverd, zodat voor de komende jaren het bestuur weer voltallig is en het voortbestaan van de Koninginnendag in Doesburg is gegarandeerd. De viswedstrijd en Oranje concert zijn al geweest, maar er staat nog genoeg op het programma om ook deze keer een onvergetelijke dag te vieren in Doesburg. Eenmalig is er weer de familie fietstocht. Dit jaar ook een optocht van oude tractoren, aansluitend op de huldiging van de schutterskoning. Niet te vergeten ook weer van alles voor de kinderen en de hele dag muziek in de stad want… Koninginnedag vier je in Doesburg! De laatste nieuwtjes zijn te vinden op www.doesburgenoranje.nl en het hele programma vind u in het hart van deze krant.

 
Vlnr: Frans, sponsor Mark, Han, Herman, Peter, Hanny, Paul, Carla, Edy, Sander, Ton en Miranda – foto: Xander ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.