Home / Dieren / Kindertuin naar schaapskooi

Kindertuin naar schaapskooi

DIEREN – De kinderen van de Kindertuin in Dieren hebben onlangs een uitstapje gemaakt naar de schaapskooi in Rheden. Met de streekbus is zijn de kinderen naar de schaapjes afgereisd. Er werd lekker geknuffeld met de lammetjes en eentje werd er geadopteerd, mede met het door de ouders gedoneerde geld. Het lammetje kreeg de naam Margrietje mee, vernoemd naar de gebiedsmanager Margriet Dane, die vanaf mei, wegens herstructurering van Kinderij wordt overgeplaatst naar een andere locatie. Eenmaal weer terug op het eigen honk zijn de kinderen getrakteerd op lekkere frietjes.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.