Home / Rheden / Waterpolodames PFC kampioen

Waterpolodames PFC kampioen

RHEDEN – De waterpolodames van PFC Rheden zijn er op zaterdag 17 april in geslaagd om kampioen te worden in de derde klasse district. In Westervoort moest de laatste wedstrijd van het seizoen de beslissing brengen in de competitie.

Om de nummer twee, de dames van NDD-HeKey uit Doetinchem, voor te blijven, moest er gewonnen worden van de nummer drie, Thetis. Het talrijk opgekomen publiek zag tot halverwege de wedstrijd een gelijkopgaande strijd. De dames van PFC Rheden stonden bij het ingaan van de derde periode krap met 2-1 voor. In de laatste twee periodes werd het karwei echter makkelijk afgemaakt en konden na de 6-2 eindstand de bloemen en felicitaties in ontvangst worden genomen. De dames van PFC Rheden komen volgend jaar uit in de tweede klasse district.
Bij PFC Rheden is nog plaats voor enthousiaste waterpolodames. Voor meer info kan men terecht bij aanvoerder Afke Meijrink via tel. 026 – 3641394 of train een keer mee in zwembad De Dumpel in Velp.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.