Kwartier: nieuw tijdschrift van archiefdiensten

REGIO – Regionaal Archief Zutphen geeft samen met de andere Oost-Gelderse archiefdiensten (Streekarchivariaat De Liemers en Doesburg, het Achterhoeks Archief en waterschap Rijn en IJssel) een nieuw blad uit: Kwartier.

Het blad geeft informatie over ontwikkelingen bij de archiefdiensten, over de archieven die ze beheren en over de activiteiten die de diensten organiseren. Kwartier kent drie vaste rubrieken: de schatkamer, de archiefterm en Werk in uitvoering. In deze rubrieken staan een archiefstuk, een archiefterm en medewerkers centraal. De overige pagina’s worden gevuld met nieuws van de organisatie.
Het blad wordt drie keer per jaar gratis verspreid via de archiefdiensten. Op de websites van de vier archiefdiensten is een digitale versie van Kwartier te vinden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.