Home / Hoog-Keppel / Voorinschrijving derde Keppelrun geopend

Voorinschrijving derde Keppelrun geopend

LAAG/HOOG-KEPPEL – De Vereniging Hessenrijders houdt zondag 13 juni voor de derde keer de Keppelrun; een professionele prestatieloop over 1, 5 en 10 kilometer voor ervaren en onervaren lopers, vrouwen en mannen, oud en jong. Het parcours staat bekend om zijn vlakke, snelle en landschappelijk karakter. De route voert grotendeels over verharde wegen in en buiten de bebouwde kom van Laag- en Hoog-Keppel. Start en finish zijn op de Monumentenweg in Hoog-Keppel. Voorinschrijven is nu mogelijk via de website www.keppelrun.nl. Inschrijven op 13 juni kan ook, maar is duurder.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.