Spiker meisjes A1 kampioen

EERBEEK – De finaledag was een spannende dag voor het team meisjes A1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek. In de middag werd de wedstrijd gespeeld en de meiden waren toch wel erg gespannen. Nadat ze een aantal punten voor kwamen te staan, maakte de spanning plaats enthousiasme en de meiden gaven de voorsprong niet meer weg. De eerste set werd gewonnen en ook in de tweede set werden er volop punten gescoord door Spiker. De derde en vierde set werden zelfs eenvoudig tot winst omgezet. Na de wedstrijd werden het team en de coaches gehuldigd. Spiker heeft de speelsters en coaches bloemen en taart overhandigd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.